Aanbouw – Algemeen

Een aanbouw betekent vaak een spannende, fijne – altijd al gewilde – uitbreiding van uw woning! Gaat u voor een traditionele uitbreiding of gaan uw wensen verder dan dat?

 

Dit is ons terrein! Wij verzorgen uw aanbouw van A tot Z.

 

Met onze ervaring van 25 jaar hebben wij al tal van aanbouwen gerealiseerd en weten we waarover we praten.

 

Mee- ontwerpen, daar ligt onze kracht! Voor ons zijn er geen standaardverbouwingen.

 

In het scala van mogelijkheden hebben we een grove onderverdeling gemaakt in drie typen aanbouwen. Wij realiseren ons dat dit niet de gehele lading dekt, maar het geeft wel een aardig beeld van de mogelijkheden.

 

Lees hier meer over via de onderstaande hoofdstukken

Aanbouw (traditioneel met plat dak)

Aanbouw met deel serre

Serre, dit wordt besproken onder het hoofdstuk Serre

Klik bovenaan op een van de tabbladen om meer informatie te krijgen over de aanbouw van uw keuze.

Aanbouw traditioneel, modern of onderhoudsvrij

Met een aanbouw krijgt u meer ruimte in uw huis. U kunt uw meubels anders indelen, een lichte woonkeuken creëren of een apart zitje maken. Kortom redenen genoeg om deze stap te nemen!

 

De aanbouw kan op veel verschillende manieren worden vormgegeven.

 

Een traditionele aanbouw heeft een plat dak of een pannendak, waarbij mogelijkheden zijn om extra licht toe te laten door bv lichtkoepels of een lichtstraat.

 

U kunt kiezen voor een pui van kunststof met veel glas en een schuifdeur, zo betrekt u de tuin veel meer bij uw woonkamer.

 

Mogelijk prefereert u een meer rustieke uitstraling met openslaande deuren van hout en een stenen borstwering. U houdt de tuin nu meer “buiten”, hetgeen een warm, knus gevoel geeft. Het is duidelijk: de wijze waarop u uw aanbouw wilt laten realiseren is vooral een kwestie van smaak!

 

Vergunningen vaak niet nodig, maar toch een vergunning nodig? Wij helpen u erbij.

 

Voor een aanbouw tot 4 meter diep de achtertuin in, is tegenwoordig geen vergunning vereist, mits er 50% van de tuin overblijft. Doe de vergunningscheck via www.omgevingsloket.nl of informeer bij ons.

 

We denken graag samen met u na over de omvang, indeling en uiteindelijke uitvoering van uw aanbouw. Wat zijn de mogelijkheden? Leon adviseert u daar graag in. Daar heeft hij per slot van rekening al 25 jaar ervaring in.

 

Belt u even voor een afspraak? Dan komen we graag even bij u thuis langs om uw wensen door te nemen

Aanbouw & Serre traditioneel, modern of onderhoudsvrij

Dit is een combinatie is van een traditionele aanbouw en een serre. U kunt kiezen voor een traditioneel plat dak gecombineerd met een lichtstraat of dakkoepels of een schuin dak met glasplaten of Polycarbonaat.

 

Alles uiteraard geheel geîsoleerd. Wij zorgen dat alles netjes wordt afgewerkt; elektrapunten worden toegevoegd of aangepast, de muren en plafonds gestuct of gesaust. Ook radiatoren worden netjes verplaatst of mogelijk wilde u altijd graag vloerverwarming? Dan is dit het moment om ook dit soort wensen in vervulling te laten gaan.

 

De effecten van meer daglicht zijn positief; u hoeft minder snel de lampen aan te doen en het geeft uw woning een fijne, ruime en lichte ambiance. Extra ruimte dus en een hele nieuwe uitstraling!

 

Mee- ontwerpen, daar ligt onze kracht, voor ons zijn er geen standaardverbouwingen.

Wilt u een foto vergroot bekijken of nog veel meer foto’s zien? Vraag dan hier de link aan.