Wie zijn wij?

Braak Velsen is een middelgroot aannemersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

 

Wij zijn gespecialiseerd in Kozijnen – Aanbouwen – Opbouwen – Serres en Veranda’s. Uiteraard kunt u ook met uw andere bouwwensen bij ons terecht.

 

Leon Braak, eigenaar van Braak Velsen BVLeon Braak: “Wij werken met een vast team en ik ben er trots op dat bijna iedereen al meer dan 10 jaar bij ons werkzaam is. Dat zegt iets over onze kracht!”

 

Onze Visie

Wij willen er – vooral samen met u – iets moois van maken. We streven ernaar om de verbouwing voor u tot een prettige ervaring te maken waar u met een goed gevoel op terugkijkt terwijl u geniet van het mooie resultaat.

Mee- ontwerpen, daar ligt onze kracht, voor ons zijn er geen standaardverbouwingen.

Showroom

In onze showroom in Velsen-Noord krijgt u een goed beeld van onze verschillende producten. U ziet er kwaliteitskozijnen van Gayko en K-vision die inbreken vrijwel onmogelijk maken. Dit is een prima ambiance om, onder het genot van een kopje koffie, uw verbouwplannen te bespreken!

 

Braak Velsen Aannemersbedrijf BV

Duinvlietstraat 102
1951 XE Velsen-Noord
Tel. 0251-211825

Fax. 0251-211826

 

Showroom openingstijden

ma. t/m vr. 13.00 – 17.00 uur

Za. 10.00 – 16.00 uur

Of op telefonische afspraak

De historie van Braak Velsen

Braak Velsen is al 25 jaar een begrip in De Kennemerland.

Leon Braak is de eigenaar en voormalig leraar lichamelijke opvoeding. “hoewel mijn vader een bouwbedrijf had, was het niet per se mijn bedoeling om ook aannemer te worden. Het ondernemen zat echter wel in mijn bloed. In 1990 ben ik in Velsen-Noord een showroom begonnen voor de verkoop van kunststof kozijnen. Niet lang daarna is daar toch de aannemerij bijgekomen”.

 

Braak Velsen specialiseerde zich ook in aanbouw, opbouw en serres. U leest er alles over op de pagina’s van deze website.

 

Ook de werkzaamheden van Braak Velsen groeiden mee; naast kozijnen werden ook nieuwe activiteiten aan het programma toegevoegd. U leest er alles over op de pagina’s van deze website.

 

In 2010 werd het 20-jarige jubileum van Braak Velsen gevierd met klanten en personeel.

    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria