Braak Velsen, specialist in dakopbouw!

Uitbreiden als alternatief voor verhuizen

Opeens heeft u tekort aan ruimte… U kunt natuurlijk verhuizen, maar heeft u al eens gedacht aan een verdieping op uw huis? Met een dakopbouw creëert u de gewenste extra ruimte.

 

Qua ruimte en mogelijkheden is het alsof u in een heel ander huis woont! U hoeft voor extra woonruimte dus niet meer te verhuizen, maar blijft gewoon in uw vertrouwde huis en buurt. Wel zo plezierig.

Voor ieder daktype: plat dak of schuin pannendak

Heeft u een plat dak? Dan is een dakopbouw een goede optie. Bij schuine daken past een dakkapel of nokverhoging. Ook combinaties zijn mogelijk; wij hebben met alle opties uitgebreide ervaring. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Samen komen we tot de beste keuze voor uw situatie.

 

Mee- ontwerpen, daar ligt onze kracht, voor ons zijn er geen standaardverbouwingen.

Vergunning nodig?

In veel gevallen kan een dakopbouw zonder vergunning worden gerealiseerd. Of dit voor uw situatie zo is, kunt u bekijken op www.omgevingsloketonline.nl of informeer gerust even bij ons. Wanneer er toch een vergunning nodig blijkt te zijn, verzorgen wij deze voor u. U heeft er dus vrijwel geen omkijken naar.

Kies in het hoofdstuk op de opties Opbouw op plat dak of Opbouw op pannendak voor meer informatie en fotovoorbeelden van projecten die Braak Velsen in de 25 jaar heeft gerealiseerd.

 

Klik bovenaan op een van de tabbladen om meer informatie te krijgen over de opbouw van uw keuze.

Opbouw op plat dak

Een complete etage extra!

Heeft u een woning met een plat dak? Dan biedt een dakopbouw u in één klap 33% meer woonruimte! Een opbouw over de gehele oppervlakte levert ruimte op voor twee of drie slaapkamers en/of bijvoorbeeld een badkamer.

 

Veel toegepast wordt een combinatie van houtskeletbouw met metselwerk. Hierbij wordt de buitenzijde opgemetseld en de binnenzijde gerealiseerd door middel van houtskeletbouw.

 

Er zijn veel voordelen voor deze combinatie te noemen:

Metselwerk is heel onderhoudsvriendelijk

Houtskeletbouw is snel te realiseren

De combinatie hout/steen is degelijk en geeft een hoge isolatiewaarde

Veel vormen en maten zijn mogelijk

Andere samenstellingen van uw opbouw zijn uiteraard bespreekbaar. Centraal in de keuze staan uw wensen als klant.

Opbouw op pannendak

Bij schuine daken past een dakkapel of nokverhoging. Ook combinaties zijn mogelijk.

 

Een dakopbouw door middel van een nokverhoging en /of dakkapel maakt op een eenvoudige manier de gewenste hobbyruimte, extra kinderkamer of die nodige opbergruimte erbij, tot werkelijkheid!

 

Het maken van een dakopbouw is meer werk dan het plaatsen van een dakkapel, maar het resultaat geeft uw woning veel meer ruimte en ook de waarde van uw huis neemt aanzienlijk toe.

 

Uw dakopbouw wordt zodanig ontworpen dat deze volledig is afgestemd op de bestaande uitstraling van uw huis. De traditionele uitstraling van de gevel en de ramen wordt doorgezet in het nieuw te bouwen gedeelte.

Wilt u een foto vergroot bekijken of nog veel meer foto’s zien? Vraag dan hier de link aan.