Contactformulier

U heeft een vraag of opmerking over een van onze diensten? Vul dan hieronder het antwoordformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd gewoon bellen. Wij maken gegarandeerd tijd voor u vrij!

Contactgegevens

Duinvlietstraat 102

1951 XE Velsen-Noord

 

Tel. 0251-211825

Fax. 0251-211826

Routebeschrijving

Naderend vanuit de richting Haarlem:

U houdt de A-22 aan en rijdt door de Velsertunnel. Direct na de Velsertunnel houdt u de afslag Beverwijk/ Velsen-Noord aan. Deze weg draait over de A-22 heen(Velsertraverse); bij het tweede stoplicht (vlak voor de spoorwegovergang) gaat u linksaf. Nu ziet u direct ons bedrijf op de kop van kruising liggen.

Naderend vanuit de richting Alkmaar:

U houdt de A-22 aan en neemt vlak voor de velsertunnel de afslag Beverwijk/Velsen-Noord. Aan het einde van de afrit bij het stoplicht slaat u rechts af. bij het eerstvolgende stoplicht (vlak voor de spoorwegovergang) gaat u linksaf. Nu ziet u direct ons bedrijf op de kop van kruising liggen.

Onze vernieuwde showroom, uw plek voor inspiratie…

Geinteresseerd geraakt in onze produkten? Onze showroom is de perfecte plek om uw inspiratie de vrije loop te laten. Hier vindt u voorbeelden van diverse typen en soorten kozijnen, veelal geplaatst in een gemetselde omgeving.

 

Zo kunt u zich een goed beeld vormen van de mogelijkheden! Ook treft u voorbeelden aan van zonwering, granitovloeren, dakramen en zelfs een complete dakkapel! Onze verkoper staat klaar om u desgevraagd te adviseren. We beschikken natuurlijk ook over aanvullend foldermateriaal. U bent welkom: de koffie staat klaar!

 

OPENINGSTIJDEN VAN DE SHOWROOM

ma. t/m vr. 13.00 – 17.00 uur

Za. 10.00 – 16.00 uur

Of op telefonische afspraak

 

NIEUW

GAYKO Kozijnen, hoogwaardige inbraakwerende kozijnen. Lukt het u om een Gayko kozijn te openen? Probeer het zelf in onze unieke inbraakopstelling!!