Over ons

Een aannemersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in Kozijnen – Aanbouwen – Opbouwen – Serres en Veranda’s. Uiteraard kunt u ook met uw andere bouwwensen bij ons terecht.

Mee- ontwerpen onze kracht

Leon Braak ”Wij werken met een vast team en ik ben er trots op dat bijna iedereen al meer dan 10 jaar bij ons werkzaam is. Dat zegt iets over onze kracht! Daarnaast is mee- ontwerpen onze kracht. Voor ons zijn er geen standaardverbouwingen.

Wij willen er – vooral samen met u – iets moois van maken. We streven ernaar om de verbouwing voor u tot een prettige ervaring te maken waar u met een goed gevoel op terugkijkt terwijl u geniet van het mooie resultaat”.

Showroom

In onze showroom in Velsen-Noord krijgt u een goed beeld van onze verschillende producten. U ziet er kwaliteitskozijnen van Gayko en K-vision die inbreken vrijwel onmogelijk maken. Dit is een prima ambiance om, onder het genot van een kopje koffie, uw verbouwplannen te bespreken!

Onze showroom is op afspraak geopend

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.