Kozijnen

Braak Velsen, de specialist in kozijnen!

Braak Velsen is de specialist in levering en plaatsing van kozijnen, uitgevoerd in kunststof, aluminium of hout. U kunt kiezen uit ramen, deuren en schuifpuien van o.a. topmerken als Gayko en K-Vision (en voorheen Reckendrees).

Uw wensen staan altijd centraal. We luisteren goed naar onze klant en geven een advies dat gebaseerd is op een jarenlange ervaring. Tal van klanten in de regio’s Noord- en Zuid Kennemerland kunnen ons vakmanschap onderschrijven. Wij leveren en plaatsen onze kozijnen veelal bij particulieren, maar ook andere aannemers of timmerbedrijven mogen wij tot onze klanten rekenen.

Geïnteresseerd in kozijnen van hout, kunststof of aluminium? we maken graag een afspraak bij u thuis om uw woonsituatie, wensen en de mogelijkheden door te nemen.

In onze showroom spreken we graag de offerte met u door, zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze producten. We hebben diverse opstellingen staan van kozijnen. Zo weet u wat u koopt!

Minstens zo belangrijk is de vakkundige plaatsing van een kozijn. Hier besteden wij veel aandacht aan. Ondeskundige plaatsing kan er namelijk voor zorgen dat ramen en deuren niet goed sluiten. Nieuwe kozijnen plaatsen wij zonder gebruik van kit. Dat doen we niet zonder reden. Kit veroudert, wordt vies en kan zorgen voor vochtproblemen. Bij onze manier van plaatsing is dit nu niet meer nodig.

Onze kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen: zij dragen het zogenaamde Komo Keurmerk en zijn voorzien van SKG 2 of zelfs SKG 3 hang- en sluitwerk. Daarnaast passen wij in onze kozijnen standaard isolerend dubbel glas (HR++) toe. Isolerend glas levert een fikse energiebesparing ten opzichte van traditioneel glas. Daarnaast geeft het meer wooncomfort en is het minder inbraakgevoelig. Uiteraard is ook Climaplus One en Tripple glas leverbaar voor een nog hogere isolatiewaarde.

Wij zijn zo zeker van onze kwaliteit dat we u in de meeste gevallen geen 10, maar wel 15 jaar garantie bieden op onze kozijnen! In de showroom vertellen we u hier graag meer over.

De keuze tussen hout, aluminium en kunststof hangt af van uw wensen op het gebied van de levensduur, onderhoud, kosten en uitstraling. De verschillende materialen hebben elk hun eigen plus- en minpunten.

Bekijk hier de verschillende soorten materialen:

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.