Serres

Een serre: een verrijking van uw woning

Het klimaat in ons land is heel wisselvallig. Met name in het voor- en naseizoen is de temperatuur vaak te laag om buiten te zitten. Daarom is het niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een serre.

Een serre wordt vaak gebruikt als extra kamer waarin u helemaal tot rust kunt komen. Denk aan een ruimte waarin u lekker kunt lezen of van het uitzicht naar uw tuin kunt genieten. Kenmerkend aan dit type aanbouw is het grote glasoppervlak.

Dankzij de serre krijgt u, binnenshuis, het gevoel dat u lekker buiten zit. De tuin wordt veel meer betrokken bij het huis, het vormt meer één geheel. U creëert een ruimte waarin u warm zit, maar waarbij u wel uit kunt kijken op een stuk tuin of kunt genieten van een prachtige sterrenhemel. U krijgt dankzij de serre meer licht in de woning, meer leefruimte en daarmee tal van mogelijkheden. Een investering waar u veel plezier van zult beleven!

Serres van Braak Velsen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende vormen, stijlen materialen, afwerkingen en kleuren. We kijken graag met u naar uw persoonlijke wensen en ideeën.

Glas, polycarbonaat of acrylaar

De keuze van dakbedekking is een persoonlijke keuze. U kunt polycarbonaat dakplaten gebruiken, in een hitte werende of heldere uitvoering die het vrije uitzicht bevordert. Kiest u liever voor de luxe en de transparantie van glas, dan bieden we naast het standaard veiligheidsglas ook zonwerend glas op uw serre-dak.

Bij het maken van al deze keuzes kunnen wij u vanzelfsprekend helpen. We hebben reeds vele serres binnen de regio Haarlem/IJmond gerealiseerd; op basis van onze ervaring kunnen wij u dus vakkundig adviseren.

Bekijk hier de verschillende soorten

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.