Veranda’s

Een verlengstuk van uw woning

Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning. Door het plaatsen van een houten of aluminium terrasoverkapping kunt u veel langer genieten van het buitenleven dan alleen in de zomer.  Of u nu kiest voor een polycarbonaat dakbedekking of voor echt glas op het veranda dak, u geniet van uw tuin wanneer u dat wilt.

Langer buiten genieten onder de veranda!

Uiteraard is een vrijstaande veranda ook een mogelijkheid. Zo creëert u een gezellige zithoek in uw tuin. De keuze van dakbedekking is een persoonlijke keuze. U kunt polycarbonaat dakplaten gebruiken, in hitte werende of heldere versie welke het vrije uitzicht bevordert. Kiest u liever voor de luxe en de transparantie van glas, dan bieden we naast het standaard veiligheidsglas, ook zonwerend glas op uw veranda-dak.

Door extra opties als terrasverwarming en verlichting onder uw veranda maakt u deze helemaal af. Bekijk hier de brochure.

Bekijk hier de opties:

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.