Opbouw

Braak Velsen, de specialist in dakopbouw!

Opeens heeft u tekort aan ruimte… U kunt natuurlijk verhuizen, maar heeft u al eens gedacht aan een verdieping op uw huis? Met een dakopbouw creëert u de gewenste extra ruimte.

Qua ruimte en mogelijkheden is het alsof u in een heel ander huis woont! U hoeft voor extra woonruimte dus niet meer te verhuizen, maar blijft gewoon in uw vertrouwde huis en buurt. Wel zo plezierig.

Voor ieder daktype: plat dak of schuin pannendak

Heeft u een plat dak? Dan is een dakopbouw een goede optie. Bij schuine daken past een dakkapel of nokverhoging. Ook combinaties zijn mogelijk; wij hebben met alle opties uitgebreide ervaring. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw woning. Samen komen we tot de beste keuze voor uw situatie.

Mee- ontwerpen, daar ligt onze kracht, voor ons zijn er geen standaardverbouwingen.

Vergunning nodig?

In veel gevallen kan een dakopbouw zonder vergunning worden gerealiseerd. Of dit voor uw situatie zo is, kunt u bekijken op www.omgevingsloketonline.nl of informeer gerust even bij ons. Wanneer er toch een vergunning nodig blijkt te zijn, verzorgen wij deze voor u. U heeft er dus vrijwel geen omkijken naar.

Kies in het hoofdstuk op de opties Opbouw op plat dak of Opbouw op pannendak voor meer informatie en fotovoorbeelden van projecten die Braak Velsen in de 25 jaar heeft gerealiseerd.

Meer informatie over dakopbouw vind u hier:

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.