Traditioneel

Aanbouw traditioneel, modern of onderhoudsvrij

Met een aanbouw krijgt u meer ruimte in uw huis. U kunt uw meubels anders indelen, een lichte woonkeuken creëren of een apart zitje maken. Kortom redenen genoeg om deze stap te nemen!

De aanbouw kan op veel verschillende manieren worden vormgegeven.

Een traditionele aanbouw heeft een plat dak of een pannendak, waarbij mogelijkheden zijn om extra licht toe te laten door bv lichtkoepels of een lichtstraat.

U kunt kiezen voor een pui van kunststof met veel glas en een schuifdeur, zo betrekt u de tuin veel meer bij uw woonkamer.

Mogelijk prefereert u een meer rustieke uitstraling met openslaande deuren van hout en een stenen borstwering. U houdt de tuin nu meer “buiten”, hetgeen een warm, knus gevoel geeft. Het is duidelijk: de wijze waarop u uw aanbouw wilt laten realiseren is vooral een kwestie van smaak!

Een vergunning is vaak niet nodig, maar toch een vergunning nodig? Wij helpen u er bij.

Voor een aanbouw tot 4 meter diep de achtertuin in, is tegenwoordig geen vergunning vereist, mits er 50% van de tuin overblijft. Doe de vergunningscheck via www.omgevingsloket.nl of informeer bij ons.

We denken graag samen met u na over de omvang, indeling en uiteindelijke uitvoering van uw aanbouw. Wat zijn de mogelijkheden? Leon adviseert u daar graag in. Daar heeft hij per slot van rekening al 25 jaar ervaring in.

Belt u even voor een afspraak? Dan komen we graag even bij u thuis langs om uw wensen door te nemen.

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.