Aluminium kozijnen

Aluminium, slank en sterk met veel lichtinval

Aluminium kozijnen worden gekenmerkt door slanke, maar stevige vormen. Dit zorgt voor elegante en tegelijk degelijke kozijnen. Aluminium heeft namelijk een grote draagkracht waardoor het profiel slank kan blijven. Op deze manier blijft er voldoende plaats over voor lichtinval.

Aluminium kozijnen zijn duurzaam, sterk, vorm- en maatvast en is daarnaast in elk denkbare RAL kleur te krijgen.

Onderhoudsvrij aluminium

Als u kiest voor gemoffeld of geanodiseerd aluminium, is er goed nieuws: dit aluminium is niet elektrostatisch waardoor het geen vuil of stof aantrekt. U zult het dus nauwelijks schoon hoeven te maken! Aluminium hoeft niet geschilderd te worden en vanwege het krachtig materiaal zullen er ook geen spleten optreden waarin vuildeeltjes terecht komen. Aluminium heeft dus geen hinder van weersinvloeden. Dit betekent: aan onderhoud hoeft u weinig tot niets te doen!

Aluminium kozijnen worden vervaardigd volgens strenge bouwvoorschriften en hebben daardoor gegarandeerd een sterk, veilig en solide systeem.

Onze aluminium kozijnen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het hang- en sluitwerk is standaard SKG2 gecertificeerd. Ook worden onze kozijnen standaard voorzien van HR++ isolerend dubbel glas.

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.