Houten kozijnen

Houten kozijnen met FSC Keurmerk

Heeft u een oudere woning? Dan bent u misschien op zoek naar authentieke materialen. Maar ook in nieuwbouw wordt hout als basismateriaal voor ramen en deuren vaak toegepast. De keuze voor hout is vaak een gevoelskwestie. Hout geeft aan een kozijn een natuurlijke warmte. Maar er zijn nog meer redenen waarom een hout als grondstof een logische keuze is:

Hardhouten kozijn – Meranti – Mahonie – Merbau – Eiken –  Accoya

Onze kozijnen worden gefabriceerd in een Friese timmerfabriek onder familiebeheer, aangesloten bij de NBvT (Nederlandse Bracheverenging voor de Timmerindustrie) www.nbvt.nl

Mits onderhouden volgens gemaakte afspraken, kunnen wij tot 15 jaar garantie op uw houten kozijnen geven. Wij vertellen u hier graag meer over.

Onze houten kozijnen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het hang- en sluitwerk is standaard SKG2 gecertificeerd. Standaard worden onze kozijnen voorzien van HR++ isolerend dubbel glas

Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom. Daar staan tal van modellen voor u opgesteld. Bel gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis. We adviseren u graag op basis van 25 jaar ervaring wat het beste bij u huis en budget past.

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.