Aluminium serre

Licht maar sterk!

Het voordeel van het gebruik van aluminium bij de bouw van een serre is dat aluminium een zeer licht materiaal is. Aluminium heeft een grote draagkracht waardoor het skelet van de serre slank kan blijven. Op deze manier blijft er voldoende plaats over voor lichtinval.

Aluminium serres zijn duurzaam, sterk, vorm- en maatvast en vergen weinig onderhoud. Aluminium is daarnaast in elk denkbare kleur te krijgen.

Aluminium heeft de eigenschap licht en tegelijkertijd zeer krachtig te zijn. Dit betekent dat er in verhouding veel glas gebruikt wordt, hetgeen uw serre een mooiere uitstraling kan geven.

Vormgeving

Aluminium heeft een elegante maar ook degelijke uitstraling. Ook is er dus relatief veel raamoppervlak mogelijk, wat een mooi effect kan hebben op de architectuur. Aluminium is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en ook bestaan er talloze ontwerpen.

Onderhoud

Als u gemoffeld of geanodiseerd aluminium neemt is er goed nieuws: dit aluminium is niet elektrostatisch waardoor het geen vuil of stof aantrekt. U zult het dus nauwelijks schoon hoeven te maken! Aluminium hoeft niet geschilderd te worden en vanwege het krachtig materiaal zullen er ook geen spleten optreden waarin vuildeeltjes terecht komen. Aluminium heeft dus geen last van weersinvloeden dus aan onderhoud hoeft u weinig tot niets te doen!

Glazen tuinkamer

Ook kunt u van een terrasoverkapping in een handomdraai een volledige tuinkamer maken. Met onze flexibele, transparante schuifpuien en vouwwanden zet u de zijkanten eenvoudig dicht, zodat wind en regen geen spelbreker meer zijn. En is het mooi weer, dan zit heerlijk vrij in de buitenlucht. Zie verder hierover onder het kopje Veranda.

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.