Houten serre

Rustiek en sfeervol

Houten serres hebben een klassieke uitstraling en worden daarom ook vaak gebouwd bij klassieke huizen. Hout ademt meer sfeer uit dan kunststof en aluminium, het is warm en natuurlijk. Hout kan erg stijlvol en ook gezellig zijn, maar dat hangt ook af van de architectuur. Hout kan ook een heel moderne sfeer creëren. Een ding is zeker: kiest u voor een houten serre, dan kiest u voor sfeer en stijl!

De dakconstructie wordt vervaardigd van fraai Meranti Hardhout. Dit zorgt voor een optimale stabiliteit en krommingsvrije toepassing. Voor de inrichting van de onderbouw kan gekozen worden uit verschillende mogelijkheden. Vaste wanden gecombineerd met o.a. openslaande deuren, schuifdeuren of vouwwanden.

Zowel de hoogwaardige laklaag van de aluminium dekschalen (aan de bovenzijde van de serre) en staanders als de houten constructie zijn leverbaar in vele kleuren en afwerkingen. De grote variatie in dakvormen zorgt ervoor dat uw houten tuinkamer architectonisch een harmonische toevoeging vormt aan uw woning.

Isolatie en onderhoud

Hout is een materiaal dat van nature goed isoleert, dus mocht u een houten serre overwegen dan mag isolatie geen reden zijn om er niet voor te kiezen. In vergelijking met kunststof vergt hout wat meer onderhoud omdat het regelmatig geschilderd moet worden. Verder is het wel gemakkelijk schoon te houden.

Keurmerk

Vindt u het belangrijk dat uw serre wordt gebouwd van duurzaam geproduceerd hout? Dan is het belangrijk voor u om te weten dat wij alleen gebruik maken van Meranti hardhout met het FSC keurmerk (duurzaam bosbeheer). Het is zeer sterk en slijtvast en het heeft een krachtige uitstraling.

Liever eerst wat meer zien?

Vraag dan nu een link aan naar een uitgebreid scala aan foto’s van werken die door ons in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.